Tjänster

Flyttfirma i Ludvika med omnejd

Våra medarbetare har lång erfarenhet av flyttservice och vi ser till att allt sker så smidigt som möjligt. Vi lyfter ut alla möbler och kartonger till lastbilen och transporterar sedan ert bohag till er nya adress på ett tryggt och säkert sätt. Inget uppdrag är för stort eller för litet, vi anpassar oss helt efter era önskemål.

En pålitlig flyttfirma i Ludvika med lång erfarenhet.

Det är mycket att tänka på när man ska flytta. Överlämna det till oss så du kan fokusera på annat.För oss är inga uppdrag för små eller för stora. Vi på arbetskällan har tillgång till både mindre och större fordon och kan därför utföra flytt och transporter av olika storlek. Våra medarbetare har många års erfarenhet av att framföra större fordon och vi kan garantera att ert bohag är i säkra händer. Vi arbetar alltid enligt mottot att behandla era saker som om de vore våra egna, det vill säga med stor ömtålighet och varsamhet. Det går bra att anlita oss för att flytta en hel bostad eller enstaka objekt som exempelvis pianon eller andra tyngre föremål.

En vit flyttbil parkerad framför en gul flerfamiljsbyggnad. På sidan av lastutrymmet finns företagsnamnet 'ARBETSKÄLLAN FLYTT-TJÄNST' i stora bokstäver, med en logotyp som avbildar en röd blixt. Det finns telefonnummer för kontakt: 'FLYTT - STÄD - 070-289 89 09' och 'TRÄDGÅRD - ÖVRIGT - 0240-135 33'. Nedanför dessa står det 'ETT FÖRETAG FÖR ALLA!'. Bakdörren till lastutrymmet är öppen, och en utfällbar ramp är synlig.

Att anlita Arbetskällan för din flytt

När du anlitar Arbetskällan för din flytt anpassar vi oss helt efter dina behov. Vi vet hur svårt det kan vara att få ihop livspusslet och att dessutom gå igenom en flytt mitt i allt blir ännu jobbigare. Det är därför vi på Arbetskällan hjälper till med allt från packning och transport till flyttstädning. Här kan du läsa mer om våra städtjänster. Självklart går det bra att utnyttja RUT-avdraget när du anlitar oss för flytt och städning. Det innebär att du får göra avdrag på 50% av arbetskostnaden på totalt upp till 75 000 kronor per år och per person. När du anlitar oss så drar vi av kostnaden för RUT-avdraget direkt på fakturan så att du slipper tänka på det.

En hängande blomkruka med randigt mönster innehållande en frodig samling av rosa och vita petunior, upphängd mot en bakgrund av en lummig trädgård med grönska och solsken.

Vanliga frågor

För att underlätta för dig själv och våra medarbetare på flyttdagen är det bra om du i förväg har märkt upp samtliga kartonger. Skriv på utsidan av kartongen vilket rum kartongen ska till så bär våra medarbetare in det i rätt rum på din nya adress. Se också till att det är fri framkomlighet för våra medarbetare på flyttdagen så att vi utan problem kan ta oss runt i bostaden och ut till vår transport.

Ja, du kan utnyttja RUT-avdrag när du anlitar oss för våra flyttjänster. RUT-avdraget gäller för packning samt flytt av möbler och bohag. RUT-avdraget gäller på arbetskostnad på upp till 75 000 kronor per år. Har du rätt att utnyttja RUT-avdraget så drar vi av det direkt på fakturan.

Flera faktorer spelar in och avgör priset på din flytt så som storleken på ditt bohag samt flyttsträcka. Kontakta oss för pris.

Ett rött träfärgat carport med ett vitt tak som skyddar en vit arbetsbil. Bakom carporten syns en barrskog och området runt är gruslagt. På bilen syns texten 'Arbetskällan'. Till vänster i bilden syns en öppen svart dörr som leder till ett förrådsutrymme under carporten, där diverse föremål lagras
Nu hjälper vi även till med enklare IT-arbeten

Har du IT-problem? Låt oss ta hand om dem! Vi erbjuder enklare IT-hjälp, och du kan utnyttja RUT-avdraget för att göra det ännu mer prisvärt.