fönsterputsning i Dalarna

Ett pålitligt företag för städning i Dalarna

Vi är ett företag med många års erfarenhet som utför städning i Dalarna med omnejd. Som ett resultat av vårt noggranna och proffsiga arbete kommer våra kunder tillbaka till oss gång efter gång. Vi anpassar våra tjänster för att passa just dig och dina behov.

Vi ser till att ditt hem är skinande rent

Föreställ dig att komma hem till ett rent och nystädat hemma vecka efter vecka. Så kan det se ut för dig om du låter Arbetskällan sköta din städning. Med mer än 10 år i branschen kan garantera att vår engagerade personal alltid gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd med resultatet. Under en vanlig hemstädning kommer våra medarbetare bland annat att dammsuga, torka golv, dammtorka ytor samt städa kök och badrum. Önskar du även hjälp med att till exempel byta sängkläder, diskning osv så hjälper vi givetvis till med det. Kontakta oss idag så kommer vi överens om en lösning som passar för dig.

fönsterputsning i Dalarna
fönsterputsning i Dalarna

Allt från hemstäd till företagsstäd och flyttstäd.

Vi på Arbetskällan finns här för att underlätta din vardag. Vare sig du behöver en enstaka storstädning eller hemstädning varje vecka så har vi lösningen för dig. Våra tjänster anpassas efter dig och våra noggranna medarbetare gör alltid sitt yttersta för att göra dig nöjd. Vi vet vikten av att komma hem till ett rent och fräscht hem, men vet också hur svårt det kan vara att hinna med allt och få livspusslet att gå ihop. Anlitar du oss för din hemstädning har du en sak mindre att tänka på och kan lägga din tid på något mycket roligare. Vi utför även flyttstäd och företagsstäd.

Kontakta oss om ni behöver vår hjälp!

Våra städtjänster

Hemstäd

Med våra anpassade lösningar bestämmer du själv vad som ska ingå i din hemstädning. Förutom vår grundlösning kan du lägga till exempelvis fönsterputs, tvättning eller blomvattning och så vidare. Vi anpassar oss efter dina behov.

Flyttstäd

Vi har flera års erfarenhet av lyckade flyttstädningar i Ludvika med omnejd. Oavsett om du anlitat oss för din flytt eller inte så utför vi din flyttstädning med yttersta noggrannhet. Här kan du läsa mer om våra flyttjänster.

Företagsstäd

Vi erbjuder företagsstädning för olika typer av lokaler i alla storlekar. Vi har anpassade lösningar för ert företag där ni bestämmer hur ofta vi ska komma.

Trappstäd

Behöver ni trappstäd till er BRF eller förening? Kontakta oss så löser vi det. Vi finns tillgängliga året runt så ofta ni vill.

fönsterputsning i Dalarna

FAQ

  • Vad ingår i en hemstädning?

    • Under en vanlig hemstädning kommer våra medarbetare bland annat att dammsuga, torka golv, dammtorka ytor samt städa kök och badrum. Givetvis kan du lägga till ytterligare tjänster. Kontakta oss idag för mer info

  • Vad händer om jag inte är nöjd med städningen?

    • Våra medarbetare gör alltid sitt yttersta för att göra dig nöjd med städningen. Om städningen mot förmodan inte skulle möta dina förväntningar kommer vi givetvis tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med. Det viktigaste för oss är att du ska vara nöjd med våra tjänster.

  • Måste jag ha ett fast städschema?

    • Nej, vi på Arbetskällan är väldigt flexibla och anpassar oss efter dina behov. Det är helt upp till dig om du vill att vi kommer på fasta tider varje vecka eller då och då när behovet finns.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 0240 135 33 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast!