blomma i trädgården

Trädgård och fastighetsskötsel i Ludvika

Vi gör det mesta inom trädgårds- och fastighetsskötsel under alla säsonger.

Trädgårdsskötsel i Ludvika med omnejd

Med vårt engagerade och erfarna team kan vi hjälpa dig med allt som rör trädgårdsskötsel året runt. Oavsett om du vill ha hjälp enstaka gånger eller kontinuerligt på bestämda tider så ordnar vi ett upplägg som passar just dig. Våra medarbetare hjälper dig gärna med bland annat gräsklippning, häckklippning och snöskottning och mycket mer.

blomma i trädgården
gräsklippning i Ludvika

Våra tjänster

Våra tjänster är anpassade till både privatpersoner och företag. Du bestämmer hur ofta du vill att vi ska komma. Vi utför bland annat gräsklippning, häckklippning, plantering, snöskottning samt mycket mer.

  • Häckklippning

    • Oavsett om det är en lång häck som sträcker sig runt hela din trädgård, en liten buske eller något där emellan så är det viktigt att de sköts på rätt sätt. Våra medarbetare har lång erfarenhet av häckklippning i Ludvika med omnejd och vi anpassar våra metoder efter sort och önskemål.

  • Snöskottning

    • Det går inte att förutse när snön ska falla men när den väl kommer gäller det att vara förberedd. Vi på Arbetskällan står redo under de kalla vintermånaderna för snöröjning så att du kan tänka på annat.

  • Gräsklippning

    • På Arbetskällan erbjuder vi gräsklippning utifrån dina behov. Du bestämmer alltså hur ofta du vill att vi ska komma och utföra arbetet.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 0240 135 33 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast!