Välkommen till Arbetskällan

Vilka är Arbetskällan?

Om oss

Välkommen till Arbetskällan – din pålitliga partner för en mångfald av tjänster i Ludvika och omnejd. Med expertis inom trädgårdsskötsel, städning och flytt erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag. Vår dedikerade personal, med över ett decennium av erfarenhet, strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster som överträffar dina förväntningar. Oavsett om det handlar om gräsklippning, häckklippning, hemstädning eller professionella flytttjänster, är vi här för att göra din vardag enklare.

Tre personer från flyttföretaget 'Arbetskällan' arbetar med att förflytta ett väl inpackat brunt piano genom en dörröppning med hjälp av en gul flyttkärra, i ett rum med stora fönster och gröna växter i bakgrunden.
En vit skåpbil med 'Arbetskällan' logotyp parkerad på en snöig gata, kopplad till ett släp med en snöplog, med ett rött hus i bakgrunden och snötäckta träd, vilket indikerar en vintrig bostadsinställning.

Vårt mål

På Arbetskällan är vårt mål tydligt – att förse Ludvika och omnejd med heltäckande och pålitlig service. Vi strävar efter att skapa trädgårdar som blomstrar, hem som är skinande rena och smidiga flyttupplevelser. Med lång erfarenhet och en passion för att överträffa förväntningar, arbetar vi varje dag för att höja standarden för våra tjänster. Vi förstår värdet av att komma hem till ett vackert och välskött hem, njuta av en välskött trädgård och genomföra en flytt utan stress.

Varför välja oss?

Arbetskällan har haft glädjen att stå Ludvika till tjänst i över 10 år och ingenting är mer givande än glad feedback på ett väl utfört arbete. Låt oss göra dig till en nöjd kund!

  • Erfarenhet och Kompetens: Över 10 års branscherfarenhet ger oss expertis inom trädgårdsskötsel, städning och flytt, för att tillfredsställa dina behov.
  • Flexibilitet och Anpassning: Unika som du är, erbjuder vi flexibla och skräddarsydda tjänster för att passa just dina specifika krav och tidsramar.
  • Omtanke om Detaljer: Varje arbetsdetalj hanteras med ömtålighet – vare sig det gäller trädgårdsdesign, städning eller flytt, behandlar vi ditt hem med precision.
  • Prisvärd Service med RUT-Avdrag: Vi strävar efter överkomliga priser. Dra nytta av RUT-avdraget och få högkvalitativ service till förmånliga priser.

 

Kontakta oss idag och upplev hur Arbetskällan tar hand om ditt hem med omtanke och professionell service.

Nu hjälper vi även till med enklare IT-arbeten

Har du IT-problem? Låt oss ta hand om dem! Vi erbjuder enklare IT-hjälp, och du kan utnyttja RUT-avdraget för att göra det ännu mer prisvärt.