Tjänster

Din pålitliga städfirma i Dalarna

Arbetskällan har många års erfarenhet av kvalificerade städtjänster i Ludvika med omnejd. Som ett resultat av vårt noggranna och proffsiga arbete kommer våra kunder tillbaka till oss gång efter gång. Vi anpassar våra tjänster för att passa just dig och dina behov.

Vi ser till att ditt hem är skinande rent

Öppna dörren till ett rent hem, varje vecka. Det är vad som händer när du låter Arbetskällan sköta din städning. Med mer än 10 år i branschen kan vi garantera att vår engagerade personal alltid gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd. Under en vanlig hemstädning kommer våra medarbetare bland annat att dammsuga, torka golv, dammtorka ytor samt städa kök och badrum. Önskar du även hjälp med att till exempel byta sängkläder, med diskning eller något annat så hjälper vi givetvis till med det också. Kontakta oss idag så hittar vi en lösning som passar just för dig.

Ett badkar med vita sidor och en duschslang i den övre änden. I bakgrunden syns väggar täckta med vita kakelplattor. Badkaret är placerat i ett hörn där två kaklade väggar möts, och kompletteras av en traditionell metallkran med en duschslang. Designen är enkel och funktionell, typisk för många badrum.

Allt från hemstäd till företagsstäd och flyttstäd

Arbetskällan finns här för att underlätta din vardag. Vare sig du behöver en enstaka storstädning eller hemstädning varje vecka så har vi lösningen för dig. Våra tjänster anpassas efter dig och våra noggranna medarbetare gör alltid sitt yttersta för att göra dig nöjd. Vi vet vikten av att komma hem till ett rent och fräscht hem, men vet också hur svårt det kan vara att hinna med allt och få livspusslet att gå ihop. Anlitar du oss för din hemstädning har du en sak mindre att tänka på och kan lägga din tid på något mycket roligare. Vi utför även flyttstäd och företagsstäd.

Kontakta oss om ni behöver hjälp!

Bilden visar en golvskurmaskin i en stor, tom inomhusyta med polerat betonggolv. Maskinen är blå, kompakt och har en upprätt design, med borstar synliga under maskinkroppen för att rengöra golvytan. Bakgrunden består av en vidsträckt lagerbyggnad med vita pelare och ljusorange detaljer. Inga personer är synliga i bilden, vilket antyder att den är tagen när lokalen är stängd för rengöring.

Våra städtjänster

Hemstäd

Med våra anpassade lösningar bestämmer du själv vad som ska ingå i hemstädningen. Förutom vår grundlösning kan du lägga till exempelvis fönsterputs, tvättning eller blomvattning och så vidare. Vi anpassar oss efter dina behov.

Flyttstäd

Vi har flera års erfarenhet av lyckade flyttstädningar i Ludvika med omnejd. Oavsett om du anlitat oss för din flytt eller inte så utför vi din flyttstädning med yttersta noggrannhet. Här kan du läsa mer om våra flyttjänster.

Företagsstäd

Vi erbjuder företagsstädning för olika typer av lokaler i alla storlekar. Vi har anpassade lösningar för ert företag där ni bestämmer hur ofta vi ska komma och vilka saker som ska åtgärdas. Boka ett besök så träffas vi och går igenom lokalen.

Trappstäd

Behöver ni trappstäd till er BRF eller förening? Kontakta oss så löser vi det. Vi finns tillgängliga året runt så ofta ni vill, och kan även hjälpa till med trädgårdsskötsel, snöskottning och många andra saker som måste göras i ett bostadshus.

Fönsterputs

Upplev fräscha, kristallklara fönster med proffsen från Arbetskällan. Välj grundlig rengöring eller komplettera med tjänster som kalkborttagning. Med vår lyftkran är inget fönster omöjligt att nå, vi ser till att dina fönster glänser som nya igen.

Vanliga frågor

Våra tjänster är anpassade till både privatpersoner och företag. Du bestämmer hur ofta du vill att vi ska komma. Vi utför bland annat gräsklippning, häckklippning, plantering, snöskottning samt mycket mer.

Under en vanlig hemstädning kommer våra medarbetare bland annat att dammsuga, torka golv, dammtorka ytor samt städa kök och badrum. Givetvis kan du lägga till ytterligare tjänster. Kontakta oss idag för mer info

Våra medarbetare gör alltid sitt yttersta för att göra dig nöjd med städningen. Om städningen mot förmodan inte skulle möta dina förväntningar kommer vi givetvis tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med. Det viktigaste för oss är att du ska vara nöjd med våra tjänster.

Nej, vi på Arbetskällan är väldigt flexibla och anpassar oss efter dina behov. Det är helt upp till dig om du vill att vi kommer på fasta tider varje vecka eller då och då när behovet finns.

En arbetare står på en upphöjd, blå saxlift inuti en industrihall för att utföra arbete på en hög nivå. Hallen har metallväggar och ett högt tak med synlig ventilation och belysning, vilket antyder arbete på en industri- eller lagerbyggnad.
Nu hjälper vi även till med enklare IT-arbeten

Har du IT-problem? Låt oss ta hand om dem! Vi erbjuder enklare IT-hjälp, och du kan utnyttja RUT-avdraget för att göra det ännu mer prisvärt.