Tjänster

Trädgårds- och fastighetsskötsel i Ludvika

Vi gör det mesta inom trädgårds- och fastighetsskötsel under alla säsonger.

Trädgårdsskötsel i Ludvika med omnejd

Med vårt engagerade och erfarna team kan vi hjälpa dig med allt som rör trädgårdsskötsel året runt. Oavsett om du vill ha hjälp enstaka gånger eller kontinuerligt på bestämda tider så ordnar vi ett upplägg som passar just dig. Våra medarbetare hjälper dig gärna med bland annat gräsklippning, häckklippning och snöskottning och mycket mer.

Bilden visar en uppsamling av höstlöv i en grön presenning som ligger i en skottkärra. Bakgrunden visar en traditionell rödmålad stuga med svarta dörrar, vilket är typiskt för svenska landsbygden. Löven är i olika nyanser av brunt och gult, vilket tyder på att bilden är tagen under senhösten. På marken runt skottkärran ser man också spridda löv och gräset är delvis täckt av dem. En ensam spade står lutad mot stugans vägg. Atmosfären i bilden antyder en lugn och tyst miljö som är typisk för trädgårdsarbete under hösten.

Våra tjänster

Våra tjänster är anpassade till både privatpersoner och företag. Du bestämmer hur ofta du vill att vi ska komma. Vi utför bland annat gräsklippning, häckklippning, plantering, snöskottning samt mycket mer.

Oavsett om det är en lång häck som sträcker sig runt hela din trädgård, en liten buske eller något där emellan så är det viktigt att de sköts på rätt sätt. Våra medarbetare har lång erfarenhet av häckklippning i Ludvika med omnejd och vi anpassar våra metoder efter sort och önskemål.

 

Det går inte att förutse när snön ska falla men när den väl kommer gäller det att vara förberedd. Vi på Arbetskällan står redo under de kalla vintermånaderna för snöröjning så att du kan tänka på annat.

På Arbetskällan erbjuder vi gräsklippning utifrån dina behov. Du bestämmer alltså hur ofta du vill att vi ska komma och utföra arbetet.

Bilden visar en grävd ränna i marken där gula flexibla rör eller slangar har lagts ner. Det ser ut som att det kan vara en installation av någon typ av underjordiskt system, möjligtvis för dränering eller bevattning. Jorden runt rännan har grävts upp och ligger i högar längs med grävningen. I bakgrunden syns grönska och några löv som börjar ändra färg, vilket kan tyda på att det är höst. Det finns inga synliga verktyg eller personer i bilden, så det är oklart om arbetet är avslutat eller om det kommer att fortsätta.
Nu hjälper vi även till med enklare IT-arbeten

Har du IT-problem? Låt oss ta hand om dem! Vi erbjuder enklare IT-hjälp, och du kan utnyttja RUT-avdraget för att göra det ännu mer prisvärt.